Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 11356 vizitatori azi
Misiuni asigurate de jandarmii bistriteni la Bac!

In perioada 10 iunie - 08 iulie a.c., se desfasoara examenul de Bacalaureat iar jandarmii bistriteni se vor afla la datorie pe toata perioada examenelor, asigurand masurile de ordine publica in 5 centre de examinare de pe raza municipiului. In orasele Nasaud, Beclean si Sangeorz-Bai, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la cate un centru de examinare.

        La  examenul oral, ordinea publica va fi asigurata de jandarmi pe timpul desfasurarii probelor iar la probele scrise, masurile de ordine publica vor fi asigurate atat in timpul sustinerii examenelor cat si pe timpul transportului lucrarilor de la Centrele de Examinare catre Centrul de Evaluare.

     Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

          Elevi in practica la Jandarmeria bistriteana!

         Incepand de luni 10 iunie a.c., la Jandarmeria Bistrita au sosit elevii Scolii de Pregatire a Cadrelor Jandarmi de la Falticeni.

In perioada 10 iunie - 12 iulie a.c., 3 tineri vor fi prezenti la Bistrita, in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud unde vor efectua stagiul de practica.

Elevii se afla in anul I de studiu si isi vor executa stagiul de practica in domeniul  ordinii si sigurantei publice.

 Acestia vor fi repartizati la Detasamentul Mobil Bistrita, la Grupa de Supraveghere si Interventie din Nasaud respectiv la Postul de Jandarmi Statiune Balneara Singeorz Bai.

Pe toata durata stagiului de practica fiecare elev se va afla sub tutela unui cadru ce va raspunde de pregatirea practica in domeniul ordinii publice.

  Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

Produse de ingrijire personala neachitate la casa!

         La acest sfarsit de saptamana jandarmii au intocmit actele de constatare si sesizare pentru infractiunea de furt calificat pentru o tanara din Rusu Birgaului.                     

        Roxana S. are 23 de ani si in timp ce se afla la cumparaturi a ales de pe rafturi mai multe produse de ingrijire personala, pe care le-a introdus in poseta fara a le achita la casa.  

            Conform art. 209 alin. (1), lit. c) din Cod Penal jandarmii au intocmit actele de constatare si sesizare care vor fi inaintate catre Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita pentru a se da solutia legala.

           Pe parcursul sfarsitului de saptamana jandarmii au aplicat sanctiuni in valoare de 4.850 lei pentru abateri pe linie de cersetorie, prostitutie, comercializarea unor produse fara acte de provenienta dar si pentru consum de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

 

 

0 comentarii1526 vizualizări10 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0