Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 03 Iulie 2020 - 15148 vizitatori azi
Concert de muzica pop crestina in Penitenciarul Bistrita.

Astazi, 18 iunie 2013, in Penitenciarul Bistrita a avut loc un concert de muzica pop cu mesaj crestin, sustinut de cantaretul de origine finlandeza Tolonen Pertti Tuomo Tapio. Concertul a fost urmarit de persoanele private de libertate doritoare, aflate in custodia penitenciarului.

Evenimentul a fost organizat la initiativa Asociatiei "Splendoarea Muntilor" din Cluj-Napoca, urmand ca in aceasta saptamana, acelasi artist sa sustina concerte si in penitenciarele Gherla, Sectia Exterioara Cluj-Napoca, Oradea si Aiud.

Tolonen Pertti Tuomo Tapio este renumit ca si cantaret de muzica pop la nivel european, sustinand concerte in intreaga lume, inclusiv in penitenciare.

Activitatea a contribuit transmiterea unor mesaje cu incarcatura morala prin intermediul muzicii, in acest mod fiind mai usor de asimilat si acceptat, dar si la crearea unei stari emotionale pozitive la nivel colectiv.

 

 

Inspector de penitenciare Laura OPRIS

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

Telefon: 0263/238.175

              0741/265.809

e-mail: laura.opris@anp.gov.ro

            

0 comentarii3353 vizualizări18 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0