Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 10 August 2020 - 14970 vizitatori azi
S-a aprins instalatia electrica a unui ascensor. Sofer descarcerat.

Marti, 18 iunie a.c., in jurul orei 10.50, dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat, prin numarul de urgenta unic 112, despre o sesizare de fum in casa scarii unui imobil cu 10 etaje, situat pe strada Florilor din municipiul Bistrita. Pompierii militari ajunsi la locul indicat au constatat ca, in urma aprinderii instalatiei electrice a ascensorului, incinta casei scarii a fost inundata cu fum. Incendiul a fost lichidat rapid, fara a fi inregistrate pagube materiale.

*

          Marti, 18 iunie a.c., la ora 13.57, dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat despre producerea unui accident rutier pe raza localitatii Mijlocenii Birgaului, pe Drumul National 17. O autospeciala de descarcerare si echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de Interventie Prundu Birgaului, impreuna cu o ambulanta apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita - Nasaud, s-au indreptat de urgenta spre locul indicat. Un microbuz a patruns pe contrasens, dupa care a parasit partea carosabila si s-a izbit de un cap de pod. Conducatorul auto al microbuzului a ramas blocat in microbuz. Pompierii militari au asigurat accesul catre victima prin portiera din stanga si au indepartat bornele de la acumulator in vederea prevenirii izbucnirii unui incendiu. Victima, un barbat de 49 de ani din municipiul Bistrita, era constienta in momentul preluari si a fost transportata la UPU Bistrita pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate.

*

          Miercuri, 19 iunie a.c., la ora 06.41, dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat despre producerea unui accident rutier pe DN 17C, la iesirea din municipiul Bistrita spre orasul Nasaud. Un autoturism a fost lovit de un autobuz, in urma impactului soferul autoturismului ramanand incarcerat. Barbatul, in varsta de 46 de ani, a fost extras de catre pompierii militari in aproximativ 10 minute si predat echipajului de terapie intensiva mobila SMURD ajuns la locul accidentului. Pentru a putea ajunge la victima, a fost necesara indepartarea unor elemente de caroserie - stalpul din partea dreapta si o portiera. Victima era constienta, insa a suferit multiple traumatisme, motiv pentru care a fost transportata de urgenta la Unitatea de Primire Urgenta a Spitalului Judetean.

 

In perioada 18.06.2013, ora 0730 - 19.06.2013, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 30 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                     29;
  • Incendii:                                                                              1;

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

     Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990.

0 comentarii1834 vizualizări19 iunie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0