Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 19812 vizitatori azi
O noua performanta sportiva a pompierilor bistriteni.

In perioada 25 - 29 iunie a.c., lotul reprezentativ de minifotbal al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta " Bistrita ‘‘ al judetului Bistrita - Nasaud, castigator al Cupei A.S.P.R. 2013 - futsal, a participat la turneul final de minifotbal organizat de Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - Bucuresti, competitie ce a reunit cele mai bune 15 echipe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera, etc. ).

Lotul reprezentativ al pompierilor bistriteni, coordonat de mr. Trifan Vasile, este compus  din urmatorii jucatori: Buteanu Cristian, Cosmulei Eusebiu, Tanco Alexandru, Chifa Doru, Horga Marius, Marian Florin, Mitrut Florin, Ghit Cristian, Nicolae Marius si Greab Rares.

Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta " Bistrita ‘‘ a castigat competitia, impunandu-se in finala in fata colegilor de arma din judetul Calarasi, cu scorul de 2-1.

Echipa pompierilor din Bistrita - Nasaud devine prima echipa din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta care castiga in acelasi an toate competitiile nationale la care a participat.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Persoana de contact: plt. Marius RUS  - tel. 0748/299990    

 

0 comentarii2359 vizualizări02 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0