Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Accidente cu victime.

In 31.08.2010, orele 20:53, in mun. Bistrita pe str. Drumul Cetatii, numitul Ioan N., domiciliat in mun. Sibiu, in timp ce conducea un autoturism pe str. Subcetate in directia cartier ANL la intersectia cu str. Drumul Cetatii nu a respectat semnificatia indicatorului "Oprire" si nu s-a asigurat corespunzator la traversarea intersectiei intrand in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe str. Drumul Cetatii in directia de deplasare spre str. Lucian Blaga fiind condus de numitul Gerard M. din Iasi. In urma impactului, autoturismul inmatriculat in judetul Iasi a fost proiectat pe str. Subcetate intr-un autoturism care era parcat pe trotuar. Autoturismul condus de Ioan N. a fost proiectat in stalpul semaforului de pe str. Drumul Cetatii pe trotuar. Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto  Ioan N., a numitei Mihaela S. domiciliata in Bacau, pasagera in autoturism precum si a conducatorului auto Gerard M. si a pasagerei din autoturismul sau.

Cercetarile continua de catre Biroul Rutier                            

 

 

    In 31.08  orele  19,50 , pe DN 15A, la km.45+920m, langa sediul Diesel Taxi, numitul Petrica A., dom. in Lechinta, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat usor pe numita Alexandra L., de 8 ani din com.Panticeu jud.Cluj, care s-a angajat in traversarea DN 15A, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Cercetarile continua de catre Serviciul Rutier.

 

In 31.08.2010 orele 12.50 in localitatea Singeorz Bai pe str.Izvoarelor DN 17 D, numitul Ioan B., din localitate, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neacordarii prioritatii de trecere, a surprins si accidentat usor pe numita Maria N. din Ilva Mica, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc marcat si semnalizat corespunzator.

Cercetarile continua de catre Politia Orasului Singeorz Bai.

 

 

 

0 comentarii5635 vizualizări01 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0