Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 52 vizitatori azi
ZIUA IMNULUI NATIONAL.(15 poze)

Ca in fiecare an, la 29 iulie am sarbatorit ZIUA IMNULUI NATIONAL.  Alaturi de drapelul de stat, imnul este simbolul suveranitatii poporului, al independentei tarii, al unitatii si entitatii nationale.

Cu acest prilej, Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" a organizat, in garnizoana Bistrita, ceremonia publica prilejuita de sarbatorirea " Zilei Imnului National al Romaniei".

La acest eveniment au participat comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN ", general de brigada dr. Dan-Florin GRECU, prefectul judetului Bistrita -Nasaud, Ioan Tintean, primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu, reprezentanti ai sistemului national de aparare si ordine publica din municipiul Bistrita, cadere active, in rezerva si retragere, tineri si varstnici din municipiu.

Evenimentul a debutat la orele 10.00. in Piata Centrala a municipiului Bistrita, cu acordarea onorului militar persoanelor oficiale, a fost oficiat serviciul religios, ulterior prefectul municipiului Bistrita - Nasaud, domnul Ioan Tintean s-a adresat celor prezenti printr-o scurta alocutiune referitoare la insemnatatea acestui eveniment.

A fost intonat Imnul National al Romaniei , iar activitatea s-a incheiat cu defilarea garzii de onoare , in acordurile muzicii militare de garnizoana si in aplauzele celor prezenti.

 

       

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE LA U.M. 01331

 Locotenent-colonel

                                Florin APAFAIAN

 

10 commentarii2121 vizualizări29 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0