Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 680 vizitatori azi
Patru copii s-au pierdut la Heidenfield.

Jandarmii in mijlocul cetatenilor la manifestarile de la sfarsit de saptamana. Pe parcursul acestui sfarsit de saptamana jandarmii s-au aflat in mijlocul bistritenilor la spectacolele organizate in Heidenfield -Viisoara, atat sambata 03, cat mai ales duminica, 04 august a.c.

            Cu toate ca afluxul de cetateni a fost foarte mare, (cel mai mare de pana acum), bistritenii au stiut sa sarbatoreasca asa cum se cuvine, ca urmare nu s-au inregistrat probleme deosebite in ceea ce priveste faptele de natura antisociala in zona.

             Exceptia a fost data de cei patru copii (intre 4 si 10 ani) care s-au pierdut, dar odata cu interventia jandarmilor din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, acestia si-au regasit parintii fara probleme deosebite. 

 

              In schimb jandarmii montani din Piatra Fintinele s-au aflat in mijlocul turistilor la Colibita la manifestarile prilejuite de "Bike Fest" iar jandarmii montani din Rodna au fost prezenti in Pasul Rotunda, unde s-a desfasurat "Hora de la Rotunda" manifestare cultural-artistica ce reuneste anual iubitorii de folclor la peste 1.300 m altitudine.

 

 

 

  Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 

 

0 comentarii2303 vizualizări05 august 2013
rss 2.0
rss 2.0