Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 09 Martie 2021 - 4900 vizitatori azi
Misiuni asigurate de jandarmi in perioada 12-18 august 2013.

Jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la "Festivalul Traditiilor Tiganesti", care vor fi organizate joi, 15 august a.c.  pe Pietonal.

          De asemenea, tot in data de 15 august a.c. jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la hramul Manastirii Dobric si la Festivalul de Folclor "Regele Brazilor" din localitatea Prundu Birgaului. La Feldru jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la manifestarea religioasa organizata in data de 14, respectiv in 15 august a.c., la Biserica Greco-Catolica din localitate.

         In perioada 16-18 august a.c. jandarmii se vor afla in mijlocul cetatenilor din orasul Beclean pentru a asigura masurile de ordine publica la manifestarile cultural-artistice prilejuite de zilele orasului.

          Duminica, 18 august a.c., jandarmii vor fi prezenti la Zilele Cetatii Ciceului unde vor asigura masurile de ordine publica la manifestarile organizate.

Zilnic jandarmii montani vor patrula in zona montana din aria de competenta, atat jandarmii montani din Rodna cat si cei din Piatra Fintinele fiind in mijlocul turistilor cu sfaturi si sprijin de specialitate.

 Pentru orice problema cetatenii sunt sfatuiti sa apeleze cu incredere la ajutorul jandarmilor, direct sau sunand la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

 

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2198 vizualizări12 august 2013
rss 2.0
rss 2.0