Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 08 Iulie 2020 - 2402 vizitatori azi
Sanctiuni aplicate de jandarmi. Misiuni asigurate la Bac!

In perioada mini-vacantei prilejuite de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului (Sf. Marie Mare), jandarmii au aplicat sanctiuni in valoare totala de  5.150 lei. Abaterile sanctionate sunt legate de nerespectarea prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cum ar fi: provocarea unor scandaluri, prostitutie, cersetorie si consumul de alcool in spatiul public neamenajat.

 

In zona montana jandarmii au patrulat zilnic, atat jandarmii montani din Rodna cat si cei din Piatra Fintinele fiind in mijlocul turistilor cu sfaturi si sprijin de specialitate. Si in perioada urmatoare actiunile ce se vor derula in zona montana sunt legate de patrularile preventive in aria de competenta pentru sprijinul turistilor aflati in dificultate.

Pentru orice problema cetatenii sunt sfatuiti sa apeleze cu incredere la ajutorul jandarmilor, direct sau sunand la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

   

 

         Misiuni asigurate de jandarmii bistriteni la sesiunea a II a de Bac!

         In perioada 19 - 26  august  a.c., se desfasoara sesiunea a II a a Examenului de Bacalaureat iar jandarmii bistriteni se vor afla la datorie pe toata perioada examenelor, asigurand masurile de ordine publica la Centrul de Examinare organizat in municipiul Bistrita. 

        La  examenul oral, ordinea publica va fi asigurata de jandarmi pe timpul desfasurarii probei iar la probele scrise, masurile de ordine publica vor fi asigurate atat in timpul sustinerii examenelor cat si pe timpul transportului lucrarilor de la Centrul de Examinare catre Centrul de Evaluare.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 


 

 

0 comentarii1694 vizualizări19 august 2013
rss 2.0
rss 2.0