Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 01 Octombrie 2020 - 22718 vizitatori azi
Jandarmii la datorie de sarbatori!

Jandarmii bistriteni vor asigura linistea cetatenilor, aflandu-se la datorie pe toata perioada sarbatorilor. Atat de Craciun cat si de Anul Nou, la manifestarile organizate in comunitati, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica.

In municipiul Bistrita, masurile de ordine publica var fi asigurate cu efective de jandarmi pe Pietonal, in zona Oraselului Copiilor, unde autoritatile intentioneaza sa organizeze pe toata perioada sarbatorilor concerte de colinde specifice acestei perioade.

Asigurarea masurilor de ordine publica in perioada imediat urmatoare se realizeaza conform Planului de Masuri al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud pe timpul sarbatorilor de iarna 2010-2011.

In aceasta perioada, se va urmari asigurarea unui climat de normalitate la toate manifestarile cu public numeros organizate pe raza judetului, cum ar fi concerte sau manifestari artistice organizate in spatiul public.

Tot in perioada urmatoare, vor fi monitorizate transportul si comercializarea brazilor si a materialului lemnos pentru prevenirea infractiunilor silvice. Aceleasi masuri vor fi luate si in privinta  materialelor pirotehnice.

Jandarmii montani din Rodna si Piatra Fantanele vor patrula cu precadere in zonele frecventate de turisti, in zona cabanelor, pe partiile de schi si sanius si pe traseele turistice.

Acestia vor participa la nevoie la actiuni de cautare, respectiv salvare a unor persoane disparute, iar in eventualitatea unor caderi masive de zapada se va proceda la ajutorul acordat persoanelor ramase inzapezite in zone greu accesibile.

 

 

  Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2065 vizualizări09 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0