Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 25 Septembrie 2020 - 12584 vizitatori azi
Jandarmii in mijlocul bistritenilor la zilele orasului!

Un efectiv de 120 de jandarmi vor asigura in zilele urmatoare masurile de ordine publica la manifestarile cultural-artistice si religioase cu public numeros organizate atat  in municipiu cat si in judet.

            Jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la "Zilele Municipiului Bistrita" in perioada 22-25 august 2013, atat in municipiu cat si in Cartierul Viisoara, la scena amenajata in Heidenfield.

           La Singeorz-Bai jandarmii sectiei din localitate vor asigura masurile de ordine publica la manifestarea religioasa (procesiune) organizata in data de 24 august a.c., de Biserica Greco-Catolica din localitate iar duminica, 25 august a.c., jandarmii vor fi prezenti in localitatea Livezile, unde vor asigura masurile de ordine publica la manifestarile organizate cu ocazia aniversarii a 700 de ani de atestare documentara a comunei.

Zilnic jandarmii montani vor patrula in zona montana din aria de competenta, atat jandarmii montani din Rodna cat si cei din Piatra Fintinele fiind in mijlocul turistilor cu sfaturi si sprijin de specialitate.

 Pentru orice problema cetatenii sunt sfatuiti sa apeleze cu incredere la ajutorul jandarmilor, direct sau sunand la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.


Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1834 vizualizări23 august 2013
rss 2.0
rss 2.0