Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 11950 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni asigura ordinea publica la manifestarea de protest de duminica!

Duminica, 8 septembrie a.c., in intervalul orar 17.00 - 20.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud vor asigura masurile de ordine publica si protectia participantilor la mitingul de protest organizat de catre reprezentantii Partidului Forta Civica B.N. si un grup de cetateni, in legatura cu Proiectul Rosia Montana.

           Protestul se va desfasura fata Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud, organizatorii anticipand participarea unui numar de aproximativ 300 de persoane.

          Jandarmii bistriteni vor asigura masurile de ordine publica si protectia participantilor pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, prin activitati specifice, in vederea prevenirii oricaror acte de tulburare a ordinii publice si asigurarea unui climat civic corespunzator desfasurarii activitatilor publice.

          Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud adreseaza un apel tuturor participantilor, precum si tuturor cetatenilor care se vor afla in zona manifestarii, sa adopte un comportament civilizat, sa respecte prevederile legilor in vigoare si indicatiile fortelor de ordine pentru mentinerea ordinii si linistii publice pe tot parcursul desfasurarii manifestarii.

           Pentru orice problema de natura antisociala care va afecteaza in mod direct sau la care sunteti martori, puteti apela la sprijinul jandarmilor prezenti in zona sau la numarul unic de urgenta 112.

     Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii1603 vizualizări08 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0