Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 28 Martie 2020 - 6994 vizitatori azi
Rugaciune pentru alesii nostri in Parlamentul Romaniei.

E nevoie sa ne rugam si sa facem presiune publica pe alesii nostri locali si nationali pentru ca ei sa inteleaga si sa aplice corect binele comun, binele tuturora in societatea romaneasca.

De aceea, in  26 septembrie 2013 am participat  la Bucuresti, in calitate de invitat la evenimentul anual specific al Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei. (rugaciune, conferinte, dezbateri).

Cu totii avem nevoie de rugaciune, dar mai cu seama cei carora ispita puterii, mandriei, furtului banilor si a manipularii, etc. le bate la usa! Alesii nostri sunt icoana dorintelor noastre, si dupa cum suntem noi, asa ii si votam…

Fara rugaciune si presiune publica, directa, civilizata, deschisa spre dragoste nu ii putem intoarce pe cei ce decid in locul nostru si in numele nostru de la calea intereselor marunte, numai personale, mafiote uneori.

In concluzie, desi cu multi politicieni nu suntem de acord si faptele lor ne dauneaza direct, totusi trebuie sa ne rugam pentru ei, asemenea primilor crestini, care cu toate ca erau omorati de pagani, ei se rugau pentru calaii lor!


Prof. Florin I. Bojor

 

0 comentarii1834 vizualizări27 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0