Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Romania si Europa. (150 de poze)

In perioada 4-7 septembrie 2015  a avut loc la Cluj-Napoca reuniunea tinerilor ordodocsi europeni la care au participat peste 6000 de tineri din Romania, Europa, Asia si America. Sub moto-ul "Tinerii ortodocsi, impreuna pentru viitorul Europei" participantii au fost primiti la Cluj-Napoca - VINERI  4 SEPTEMBRIE 2015 si au fost cazati in Complexul Studentesc "Hasdeu". Tot vineri in jurul orei 18.00 a avut loc deschiderea oficiala a Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din Europa in Piata Avram Iancu, in fata Catedralei Mitropolitane, in prezenta Preafericitului Patriarh Daniel, a Mitropolitului Andrei Adreicut, IPS Macarie si a numerosi ierarhi din Romania si tarile invitate. Seara s-a incheiat cu un concert  extraordinar al trupei HOLOGRAF in Piata Unirii.

 Ziua de SAMBATA  5 SEPTEMBRIE 2015 a cuprins rugaciunea de dimineata in limba romana si engleza in fata Catedralei Mitropolitane si Meditatia Zilei urmata de dezbateri pe grupuri restranse in scolile centrale din Cluj-Napoca.

 De la ora 19:00 la Sala Polivalenta a avut loc Conferinta Arhimandritului Zaharia Zaharou din Anglia.

 DUMINICA  6 SEPTEMBRIE 2015 de la ora 9.00 a avut loc Liturghia solemna in fata Catedralei Mitropolitane iar de la ora 17.30 a avut loc o mare Procesiune a Tineretii cu plecare din Parcul Mare spre Catedrala Mitropolitana. Ziua s-a incheiat cu Rugaciunea de seara la Catedrala Mitropolitana si un concert extraordinar de muzica folk in Piata Unirii: Florin Sasarman si invitatii sai - Ducu Bertzi si Magda Puscas.

 LUNI  7 SEPTEMBRIE 2015 de la ora 9.00 a avut loc Festivitatea de inchidere a Intalnirii la Sala Sporturilor.

 

 

 

 

Marius Chiuzan. 

 

 

 

 "Cu noi este Dumnezeu - ESTE SI VA FI"

0 comentarii3003 vizualizări08 septembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0