Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 26 Februarie 2021 - 39358 vizitatori azi
HRAMUL BISERICII ORTODOXE DIN ILVA MICA.

In ziua praznuirii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, biserica din localitatea Ilva Mica imbraca haine de sarbatoare cu prilejul sarbatoririi hramului. Sarbatoarea a inceput cu Sfanta Liturghie ce a fost savarsita de catre un sobor de preoti care l-a avut in frunte pe parintele profesor Stelian Tofana de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca. Parintele profesor le-a vorbit credinciosilor prezenti si i-a indemnat la final pe toti, ca de fiecare data la marile praznice sa poarte cu mandrie portul popular.

    Sutele de credinciosi care au umplut biserica s-au bucurat si de glasul minunat al indragitei interprete de muzica populara Oana Matei, care a tinut un recital de pricesne.

    Bucuria sarbatorii s-a continuat la caminul cultural, unde parintele paroh, Potra Stefanita, impreuna cu Primaria comunei le-au pregatit tuturor celor care au participat la Sfanta Liturghie o agapa frateasca.

 

Pr. Paul Gavriloaie.

0 comentarii3801 vizualizări09 noiembrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0