Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Duminica 28 Februarie 2021 - 12550 vizitatori azi
Tabara "Spune NU consumului de droguri" la Singeorz-Bai.

Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi "Sfintii Martiri Nasaudeni" cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud organizeaza in perioada 1 - 4 decembrie, la Centrul misionar de tineret "Ioan Bunea" din Singeorz-Bai, o tabara de informare intitulata "Spune NU consumului de droguri". In cadrul acesteia, cei 45 de tineri participanti cu varsta intre 14 si 35 de ani, vor fi constientizati in privinta efectelor devastatoare ale consumului de droguri de toate felurile, ale efectelor negative in plan social si familial ale drogurilor si ale mijloacelor de prevenire si de lupta impotriva consumului de droguri.

            Tinerii vor participa la workshop-uri privind drogurile, vor lua contact cu specialisti care vor prezenta principalele droguri aflate in circulatie, efectele acestora si modalitatile de lupta impotriva lor, la nivelul comunitatii si la nivelul familiei.

            In cadrul celor 4 zile de desfasurare a taberei, cei 45 de participanti, pe langa modulele de pregatire privind tema proiectului vor lua parte la activitati de recreere, socializare si instruire individuala in practica muncii cu tinerii, in vederea creerii unui efect de feedback in societate.

            Cei care doresc sa participe in aceasta tabara se pot inscrie la urmatoarele numere de telefon: Pr. Paul Gavriloaie - 0745873496; Pr. Tudor Mudure-Iacob - 0745374102.

            Acest proiect este cofinantat din bugetul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud pe anul 2016.

 

 

Pr. Paul Gavriloaie

Director al Centrului misionar de tineret "Ioan Bunea" din Singeorz-Bai.

1 comentariu4011 vizualizări10 noiembrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0