Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
FLORIN SASARMAN A COLINDAT LA ILVA MICA.

Indragitul interpret de muzica folk Florin Sasarman i-a colindat Duminica seara pe crestinii ortodocsi din Ilva Mica. Acesta a sustinut un concert de colinde in biserica cu hramul "Sfantul Apostol Andrei" din localitate. Organizatoarea acestui eveniment a fost Parohia Ilva Mica Somes, pastorita cu ravna de catre parintele Iuliu Brici si care, in fiecare an, inainte de marele praznic al Nasterii Domnului Hristos organizeaza astfel de bucurii pentru toti credinciosii ortodocsi din Ilva Mica.

    La acest eveniment au participat sute de credinciosi din cele doua parohii ortodoxe din comuna, care s-au aratat incantati de cel care a venit sa le vesteasca Nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos, colindand impreuna cu indragitul interpret.

    Florin Sasarman, care a facut parte din Cenaclul Flacara, condus de Adrian Paunescu, a fost acompaniat la orga de catre Alexandru Filip din Cluj-Napoca.


  Pr. Paul Gavriloaie .

 

 

0 comentarii2975 vizualizări06 decembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0