Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 15 August 2020 - 28962 vizitatori azi
A treia editie a Procesiunii de Florii.

Cu binecuvantarea si in prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, va avea loc a treia editie a Procesiunii de Florii, in sambata de Florii, incepand cu orele 17,  la biserica cu hramul "Sfintii Trei Ierarhi " de pe strada A. Odobescu, unde  Inaltpreasfintitul va binecuvanta ramurile de salcie care vor fi oferite credinciosilor.

Procesiunea religioasa se va desfasura pe urmatorul traseu: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ta Petru Rares, P-ta Unirii - Protopopiatul Ortodox,  unde la biserica de la "Corona",  se va oficia la orele 18 slujba Vecerniei.

Aceasta manifestare duhovniceasca ne aduce aminte de drumul pe care   L-a parcurs Mantuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, inainte cu o saptamana de Patimile si Invierea Sa din morti.

Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei va fi insotit de preoti, diaconi, calugari si multime mare de credinciosi cu ramuri de salcie in maini.

Va asteptam cu mult drag la aceasta manifestare religioasa!

 

           Pr. Emanuel Vidican

0 comentarii4473 vizualizări01 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0