Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Duminica 29 Martie 2020 - 9654 vizitatori azi
Educatie si bucurie sub aripa Bisericii.

Joi 17 august 2017 in Parohia Galatii-Bistritei a avutloc o intalnire educativa si duhovniceasca cu toti copii si tinerii din localitate. Aceasta intalnire a inceput cu o rugaciune oficiata in Biserica cu hramul "Sf.Cuv Parascheva" dupa care s-a urmat un program bine stabilit de parintii preoti si voluntari. La program au participat aproximativ 40 de tineri care s-au rugat, s-au jucat, au cantat si au invatat multe deprinderi in cadrul atelierelor de chitara, fimo, gastronomie si cruciulite.

       Cei care s-au implicat la organizarea aceste tabere de o zi au fost Pr.Paroh Bulbuc Marian, un iubitor de copii si tineri, Pr.Paroh Clapa Ioan la Parohia Feldru Protopopiatul Nasaud care a tinut si o cateheza  cu o tema duhovniceasca: Rugaciunea canalul de rugaciune cu Dumnezeu. Un rol desosebit l-a avut tanarul teolog Todoran Vlad-Cristian care a activat ca voluntar al Centrului de tineret Ioan Bunea din Sangiorz-Bai.      

       Acesta tabara i-a adus pe copii sub aripa Bisericii si au invatat ca adevarat bucurie se intampla cand esti aproape de Dumnezeu.

       La final a urmat si un foc de tabara, multa bucurie si propunerea ca acesta este doar inceputul.

0 comentarii4228 vizualizări18 august 2017
rss 2.0
rss 2.0