Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 15 August 2020 - 26552 vizitatori azi
Intalnire a preotilor in Parohia Lesu.

In Duminica a XXII-a dupa Rusalii, preotii din Cercul Pastoral-Misionar Ilva Mica, coordonati de catre parintele Iuliu Brici, s-au reunit in rugaciune in localitatea Lesu. Soborul format din 16 preoti, au savarsit Taina Sfantului Maslu in biserica cu hramul "Sfintii Doctori fara de arginti Cosma si Damian", pastorita de catre parintele Suciu Micea.

   La finalul ceasului de rugaciune, parintele Vasile Ciherean de la Parohia Lunca Ilvei le-a vorbit credinciosilor prezenti despre cinstirea sfintelor icoane, evidentiind rolul icoanei in viata crestinului, prezentandu-le in acelasi timp si argumentele pentru care noi, crestinii ortodocsi, cinstim sfintele icoane.

   La aceasta manifestare duhovniceasca au participat peste 300 de credinciosi din localitate, care s-au rugat impreuna cu preotii prezenti, in biserica lor parohiala.

   Intalnirea de la Lesu se inscrie in seria de actiuni organizate de Cercul Pastoral-Misionar Ilva Mica, si este ultima activitate a cercului pentru acest an.

 

Pr. Paul Gavriloaie.

 

0 comentarii2947 vizualizări06 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0