Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 19 Septembrie 2018 - 11966 vizitatori azi
Sarbatoare in localitatea Ilva Mica.

Sarbatorea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil are o semnificatie aparte pentru crestinii ortodocsi din localitatea Ilva Mica, intrucat sfintii ingeri sunt ocrotitorii bisericii aflate in centrul localitatii, pastorita de parintele Stefanita Potra. Cu acest prilej, Sfanta Liturghie a fost savarsita de un sobor de preoti, avandu-l in frunte pe protopopul Nasaudului, parintele Ioan Dambu.

   Parintele Protopop a vorbit credinciosilor prezenti despre importanta Sfintilor Arhangheli, si a ingerilor lui Dumnezeu, in viata duhovniceasca a fiecarui crestin, subliniind faptul ca, dupa cum fiecare crestin primeste un inger la Botez, asa si fiecare biserica si comunitate are ocrotitorul si protectorul ei spiritual.

   In cadrul Sfintei Liturghii, interpreta de muzica populara Oana Matei, fiica a acestui sat, a sustinut un recital de pricesne.

   Sarbatoarea a continuat cu o agapa frateasca la care au participat toti credinciosii prezenti.

 

 

Pr. Paul Gavriloaie.

0 comentarii1302 vizualizări08 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0