Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Marti 11 Decembrie 2018 - 18520 vizitatori azi
Sfantul Ierarh Nectarie sarbatorit la Cormaia.

Credinciosii ortodocsi din localitatea Cormaia au imbracat haine de sarbatoare in ziua praznuirii Sfantului Ierarh Nectarie, ocrotitorul bisericii ortodoxe din localitate, pastorita de parintele Petre-Vasile Zinveliu. Cu acest prilej, Sfanta Liturghie a fost savarsita de preotii de pe raza Cercului Misionar-Pastoral Singeorz-Bai, coordonati de parintele Dan Cismas.

   Dupa citirea textului evanghelic, parintele Alexandru-Dorel Buia de la Singeorz-Bai a vorbit credinciosilor prezenti despre folosul si importanta rugaciunii in viata crestinului.

   Imediat dupa terminarea Sfintei Liturghii, preotii au oficiat o slujba de pomenire pentru ctitorii bisericii, ce poarta hramul Sfantului Ierarh Nectarie si Sfintii Imparati Constantin si Elena.

   Intrucat hramul bisericii coincide cu ziua de nastere a preotului paroh Petre-Vasile Zinveliu, la finalul momentului de rugaciune, coordonatorul cercului preotesc, parintele Dan Cismas, a adresat un cuvant festiv din partea colegilor, urandu-i ani multi plini de binecuvantari.

   La acest moment de sarbatoare au fost prezenti credinciosi din localitate cat si din localitatile invecinate.

 

Pr. Paul Gavriloaie

 

0 comentarii1561 vizualizări09 noiembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0