Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Grupuri de colindatori, la sediul Protopopiatului Nasaud.

In aceasta perioada premergatoare Slavitului Praznic al Nasterii Domnului, numeroase grupuri de colindatori au adus Vestea cea Buna a Intruparii Fiului lui Dumnezeu la sediul Protopopiatului Nasaud.

Grupuri de teologi si tineri din parohiile din Tara Nasaudului au poposit la sediul protopopiatului pentru a vesti bucuria Nasterii Domnului Iisus Hristos in glas de colind. Un grup de tineri din Parohia Piatra, impreuna cu parintele paroh Grigore Ioan Valean, dar si un grup de elevi din Parohia Telciu, alaturi de parintele Anton Viorel Pop si doamna invatatoare Liliana Rebrisorean, imbracati cu totii in frumoase costume populare, s-au numarat printre colindatorii de anul acesta.

Fiecarui grup, parintele protopop Ioan Dambu le-a pus la suflet cate un gand duhovnicesc, indemnandu-i in special pe cei tineri: "sa fiti crestinii de viitor ai Bisericii si fiii constienti ai neamului", asa cum ne-a informat parintele secretar Paul Gavriloaie.

 

Pr. Coprean Cornel.

 

0 comentarii3255 vizualizări22 decembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0