Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Comunicat de presa al Episcopiei Greco-Catolice de Bucuresti.

Inmormantarea istoricului Neagu Djuvara va avea loc duminica, 28 ianuarie a.c. la Catedrala greco-catolica din Bucuresti. Trupul neinsufletit al istoricului si scriitorului Neagu Djuvara va fi depus la Catedrala greco-catolica "Sfantul Vasile cel Mare" din Bucuresti din str. Polona nr. 50. Cei care l-au cunoscut si respectat pe Neagu Djuvara pot sa-l omagieze si sa se roage pentru odihna sufletului sau dupa urmatorul program:

Vineri, 26 ianuarie intre orele 17.00 si 21.00.

Sambata, 27 ianuarie intre orele 9.30 si 21.00.

 

*

Slujba de inmormantare (Prohodul) va avea loc la Catedrala greco-catolica "Sfantul Vasile cel Mare" din strada Polona, nr. 50, duminica, 28 ianuarie a.c., incepand cu orele 12.00, fiind prezidata la cererea expresa a defunctului de episcopul greco-catolic de Bucuresti. 

Vor fi prezenti, la invitatia familiei, un reprezentant al Bisericii Ortodoxe Romane si parohul  comunitatii catolice  de limba franceza din capitala.

Sicriul va fi condus, apoi, la mormantul familiei Djuvara din cimitirul Bellu, unde episcopul va rosti dezlegarea.

Vor fi aduse onorurile militare cuvenite pentru un Cavaler al ordinului national "Steaua Romaniei".

Dumnezeu sa-i faca parte cu dreptii si sa-l odihneasca in pace!

 

 

 

0 comentarii2954 vizualizări27 ianuarie 2018




rss 2.0
rss 2.0