Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Luni 01 Iunie 2020 - 1960 vizitatori azi
Excursie gratuita pentru 50 de copii.

Parohia Ortodoxa Rebra din Protopopiatul Nasaud sprijinita de firma S.C. Dimex S.R.L. a organizat miercuri, 7 februarie 2018, o excursie gratuita pentru 50 de copii care participa frecvent la proiectele catehetice desfasurate in parohie.

            Copiii, elevi de gimnaziu si liceu, insotiti de parintele paroh Plaian Doru Leontin si de doamna profesoara de religie Ros Floarea, au vizitat pentru inceput Catedrala Reintregirii din Alba-Iulia. Dupa un scurt moment de rugaciune, tinerii s-au indreptat inspre Sala Unirii - simbol al Romaniei Mari si Muzeul National al Unirii din Alba-Iulia, inscriind astfel activitatea lor in seria de manifestari dedicate Anului omagial al unitatii de credinta si de neam si Anului comemorativ al fauritorilor Marii Uniri din 1918.

            La intoarcere, copiii au mai vizitat doua manastiri din judetul Alba: manastirea Ramet, unul dintre cele mai vechi asezaminte calugaresti din Transilvania, dar si manastirea Dumbrava, unde au participat la slujba vecerniei.

            Aceasta excursie a tinerilor rebreni face parte din ciclul de activitati educativ-religioase desfasurate cu regularitate in parohia Rebra, pastorita de catre parintele Plaian Doru Leontin.

 

pr. Coprean Cornel - corespondent Radio Renasterea.

0 comentarii2954 vizualizări08 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0