Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Luni 01 Iunie 2020 - 1770 vizitatori azi
MAI BINE SA NE PEDEPSEASCA ASTIA CA AM VORBIT, DECAT SA NE PEDEPSEASCA DUMNEZEU CA N-AM VORBIT.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a inceput implementarea unui proiect intitulat "Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI", a carui obiectiv principal este "contracararea utilizarii abuzive a libertatii religioase pentru a genera intoleranta la adresa minoritatilor si pentru a limita alte drepturi ale omului, inclusiv drepturile persoanelor LGBTI".
Ceea ce nu stie CNCD, sau se face ca uita, este faptul ca intr-o democratie adevarata libertatea religioasa este inalienabila si irevocabila si nicio alta libertate nu este in siguranta acolo unde nu exista libertate religioasa. Prin implementarea acestui proiect libertatea religioasa si libertatea de constiinta sunt puse din nou in balanta cu antidiscriminarea, iar Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii considera ca ultima este mai importanta.

De acum, acest organism cu apucaturi si ideologie nazi-comunista este gata sa sacrifice libertatea religioasa pe altarul unui idol: "sexul". Ni se impune sa ne purtam "corect" din punct de vedere politic. Daca nu o facem, riscam marginalizarea. Ni se vor pune etichete, vom fi stigmatizati ca bigoti, fundamentalisti, sexisti...iar daca vom milita pentru interzicerea asa numitelor "casatorii homosexuale", ni se va rapi acest drept cetatenesc.

De acum, nu mai putem numi pacatul "pacat" fara sa riscam sa fim dati in judecata. Asadar, devine periculos. Dar ar trebui, oare, ca aceasta sa ne determine sa pastram tacerea? Consider ca desi e mult mai confortabil sa tacem, e nu doar preferabil sa vorbim, suntem obligati sa vorbim. Iar daca aceste organisme politice de sorginte nazi-comunista ne vor pedepsi, atunci mai bine sa ne pedepseasca astia ca am vorbit, decat sa ne pedepseasca Dumnezeu ca n-am vorbit.


Samy Tutac.

 

 

Vezi si : 

https://www.activenews.ro/stiri-social/CNCD-a-semnat-un-parteneriat-cu-organizatie-LGBT-avand-ca-obiectiv-%E2%80%9Econtracararea-utilizarii-abuzive-a-libertatii-religioase-pentru-a-genera-intoleranta-la-adresa-minoritatilor-.-Reactie-Vor-sa-scoata-Coalitia-pentru-Familie-in-afara-legii-149233

 

 https://www.activenews.ro/stiri/Deputatul-PNL-Daniel-Gheorghe-cere-demisia-presedintelui-CNCD-Astalos-Csaba-si-toti-acesti-functionari-platiti-din-bani-publici-de-la-CNCD-nu-sunt-in-masura-sa-ne-limiteze-noua-cetatenilor-romani-drepturile-garantate-prin-Constitutie-149256


0 comentarii3143 vizualizări13 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0