Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 23 Septembrie 2020 - 5748 vizitatori azi
Marsul pentru viata - 2018. O lume pentru viata !

Potrivit invataturii crestine, viata este cel mai mare dar al lui Dumnezeu fata de oameni care trebuie pretuit si protejat, in timp ce avortul este o crima comisa impotriva unei persoane (fiinte) nevinovate care nu se poate apara.

Literatura medicala a dovedit faptul ca omul este viu din momentul conceptiei, adica din secunda in care prima celula a trupului uman se formeaza, acea celula poarta in sine demnitatea umana si dreptul inalienabil la viata.

Pentru a oferi o marturie vie despre importanta si sensul crestin al vietii umane, organizam si anul acesta Marsul pentru viata, care se afla la a cincea editie in municipiul Bistrita. O noutate si o bucurie pentru noi, ca organizatori, este ca acum ni se alatura toate confesiunile din orasul nostru, constinetizand faptul ca toti suntem responsabili pentru viata.

Tema Marsului pentru viata 2018 este pusa sub genericul: O lume pentru viata! si se va desfasura astfel: ne vom intalni in Curtea Protopopiatului Ortodox, sambata 24 martie la ora 16:00 si vom pleca pe traseul: Pietonalul Liviu Rebreanu, Strada Gheorghe Sincai, Bulevardul Independentei, pana la Biserica Sfanta Ana de la Big, unde vom savarsi o slujba de pomenire pentru toti pruncii nenascuti.   

Asadar, tineri, parinti, copii si adulti, va adresam indemnul de a participa in numar cat mai mare la Marsul pentru viata, sambata 24 martie ora 16:00, in curtea Protopopiatului Ortodox, pentru a promova cel mai mare dar oferit omului: VIATA!

 

 

Pr. dr. Ioan Marius PINTICAN

 Presedinte Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita-Nasaud.

0 comentarii4606 vizualizări14 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0