Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Marti 26 Martie 2019 - 5826 vizitatori azi
Concursul judetean de creatie plastica si literara - Anul centenarului 2018.

Ajuns la cea de a VII-a editie, concursul judetean de creatie plastica si literara "Bucuria Invierii din sufletul copilului", coordonat de Protopopiatul Ortodox Bistrita, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, va avea loc sambata 26 mai 2018 la sediul Protopopiatului Ortodox Roman Bistrita, incepand cu ora 10,00.

Concursul se adreseaza tuturor elevilor interesati, el fiind impartit pe doua sectiuni: creatie literara cu lucrari in proza sau versuri scrise pe loc timp de doua ore; si creatie plastica cu lucrari intocmite pe loc in creion sau culoare, pe sticla sau alt material.

Tema concursului va fi: "Intemeierea Bisericii crestine" si "Anul centenar 2018 - anul omagial al unitatii de credinta si neam si anul comemorativ al fauritorilor Marii Uniri".

Propus ca o activitate educativa specifica disciplinei Religie, concursul "Bucuria Invierii din sufletul copilului" contribuie din plin cu fiecare editie la formarea unui caracter integru si echilibrat pentru fiecare elev participant, aducand o buna intelegere a specificului vietii religioase din cadrul Bisericii.

 

Secretar,

Pr. Emanuel Vidican

 

0 comentarii2107 vizualizări25 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0