Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 26 Iunie 2019 - 6360 vizitatori azi
Daruri de la tinerii din Ciceu-Giurgesti si Dej.

Sambata, 22 decembrie, mai multe familii de tineri din Parohia Ortodoxa Ciceu-Giurgesti, Protopopiatul Beclean, impreuna cu preotul paroh Dan Iftimi au organizat o actiune caritabila, destinata unor familii cu posibilitati materiale reduse si persoane varstnice din Parohia Ortodoxa Ciubanca, Protopopiatul Dej, pastorita de pr. Septimiu Olar. Cei implicati in acest gest de binefacere au oferit alimente, jucarii si imbracaminte.   

   Exista o colaborare mai veche intre cele doua parohii dreptmaritoare,  credinciosii din Ciceu-Giurgesti fiind alaturi de cei din Ciubanca si  cu alte ocazii. De asemenea, la darurile adunate de tinerii din Ciceu-Giurgesti se adauga si cele venite din partea unor oameni cu suflet mare din Mun. Dej, colaboratori constanti ai pr. Septimiu Olar. Promotorii acestei actiuni filantropice multumesc tuturor celor implicati in acest proiect menit sa aduca bucurie unor familii a caror soarta e deseori neplacuta. 

(Pr. Iftimi Dan).

0 comentarii2436 vizualizări25 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0