Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Mitropolitul Andrei a daruit familiilor nevoiase peste 300 de pachete cu alimente.

In Saptamana Sfintelor Patimiri, luni, 22 aprilie 2019, Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, s-a intalnit cu familiile aflate in evidenta Sectorului Social-Filantropic si Misionar al Eparhiei, precum si cu rromi de la Pata Rat. 

Membrii familiilor nevoiase, cu probleme medicale si financiare, au fost insotiti de asistentii sociali, precum si de preotii de la parohiile de care apartin; iar rromii au fost insotiti de preotul misionar Gelu Savarasan, cel care slujeste comunitatile din zona Pata Rat.

Astfel, in sala "Episcop Nicolae Ivan" a Centrului Eparhial al Mitropoliei Clujului, de la ora 12:00, Inaltpreasfintitul Parinte Andrei a oferit pachete pentru sarbatorile pascale, la peste 300 de persoane nevoiase. Cu acest prilej, Parintele Mitropolit le-a adresat un cuvant duhovnicesc.

In fiecare luna, Arhiepiscopia Clujului, prin intermediul sectorului filantropic, ofera ajutor persoanelor aflate in situatii dificile. Periodic, la sarbatorile mari, sunt oferite pachete substantiale, cu alimente si produse de igiena, dupa cum a declarat consilierul misionar-social al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, domnul Liciniu Campean.

Arhiepiscopia Clujului are in derulare, in prezent, 50 de proiecte si programe sociale, care acorda adapost, hrana, imbracaminte, medicamente, ingrijii medicale si paliative, educatie copiilor si tinerilor, alina suferintele celor bolnavi si dau speranta acolo unde nu mai este. De toata aceasta lucrare filantropica au beneficiat anul trecut peste 15.700 de persoane.

 

https://radiorenasterea.ro/in-saptamana-patimilor-mitropolitul-andrei-a-daruit-familiilor-nevoiase-peste-300-de-pachete-cu-alimente/?fbclid=IwAR2m8Ahb8uL7fWEFij4XgE99cS5pz-Qcnn0UTolVtkyZ9VAFQeNLo1Tnr5g

0 comentarii3353 vizualizări23 aprilie 2019




rss 2.0
rss 2.0