Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Joi 16 Iulie 2020 - 19528 vizitatori azi
"Tabara in inima satului Galatii-Bistritei".

In anul omagial al satului romanesc, al preotilor, invatatorilor si primarilor gospodari, Pr.Prof.Tudor Mudure, Inspector eparhial de tineret a conceput un proiect intitulat"Tabara in inima satului.Satul romanesc vazut prin ochii copilariei", prin care se va celebra frumusetea satului romanesc.

In 7 decembrie 2019 am avut bucuria sa fim gazda acestui proiect frumos care a avut ca scop promovarea traditiilor si a valoriilor romanesti, pastrand cu sfintenie ceea ce stramosii nostrii ne-au lasat. Programul taberei a debutat in biserica, cu un moment de rugaciune.

Au avut loc apoi ateliere artistice si activitati frumoase (bratari,flori din hartie creponata ,pictura,colinde),care i-a implicat pe tinerii din satul nostru Galatii-Bistritei.

In cadrul acestei intalniri Pr.Tudor le-a vorbit tinerilor galateni despre prietenie si de frumusetea si importanta satului romanesc. Toate aceste activitati au fost coordonate de Prof.Turca Nicoleta,alaturi de un grup de voluntari.

Multumesc din suflet tinerilor din Galatii-Bistritei care au participat.

 

Pr. Bulbuc Marian.


0 comentarii4480 vizualizări08 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0