Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Receptia Centrului social-educativ "Grigore Pletosu" Bistrtia.

Receptia la terminarea lucrarilor de reabilitare si constructie a imobilului Centrul social-educativ "Grigore Pletosu" amplasat in municipiul Bistrita, pe strada Alexandru Odobescu nr. 4, a avut loc in data de 7 septembrie 2023. Lucrarile efectuate au permis configurarea suprafetelor utile astfel incat beneficiarii sa desfasoare activitati educative in conditii optime si la standarde ridicate.

Procesul verbal de receptie la terminarea lucrarii a fost semnat de catre reprezentanti ai Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului impreuna cu reprezentanti ai autoritatilor abilitate, precum si de catre constructorul Amicii Building SRL, Dimex 2000 Company, reprezentantii firmelor de instalatii Loyal Center SRL, GB Instaplan, Nepos Magic Electric SRL si reprezentanti din partea proiectantilor.

Cladirea, monument istoric de secol al XlX-lea, a intrat in proces de reabilitare totala la finalul anului 2017, iar lucrarile efectuate au fost realizate cu sprijinul Guvernului Romaniei, prin Secretariatul de Stat pentru Culte, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Primaria municipiului Bistrita, prin implicarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit ANDREI- Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, a d-lui Emil Radu Moldovan- Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, a d-lui Sorin Calea- consilier economic si a altor binefacatori.

Din echipa de proiect au facut parte proiectantii: arh. Gubovici Serban, arh. Albu Cristina, arh. Strat-Preda Flavia Gerogeta, ing. Iacob Ionut Lucian- sistem de detectie, instalatii sanitare si termice si ing. Souca Paul Ioan- instalatii electrice.

Inaugurarea festiva a centrului a avut loc in data de 23 octombrie 2023, in prezenta Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit ANDREI, a Preasfintitului Parinte BENEDICT Bistriteanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, a unui sobor de preoti, reprezentanti ai autoritatilor nationale, judetene si locale, cadre didactice, copii si tineri precum si alti colaboratori. 

 

Pr. Tudor Mudure-Iacob

Coordonator proiect

0 comentarii4697 vizualizări23 octombrie 2023
rss 2.0
rss 2.0