Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
"MARSUL PENTRU VIATA" 2024 .

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, Datatorul de Viata, ne vom aduna si in acest an sa dam marturie vie despre importanta si sensul crestin al vietii umane. Marsul pentru viata este un mars al marturiei si al solidaritatii noastre, al bistritenilor credinciosi care ne dorim ca viata si dreptul la viata, din momentul conceptiei, sa invinga.

Potrivit credintei noastre strabune, fiecare om trebuie sa fie constient de unicitatea lui. Nicio fiinta identica lui sau ei n-a trait vreodata inainte ca ea sa se nasca, caci daca s-ar fi nascut cineva mai inainte identici cu noi, n-ar mai fi fost nevoie sa existam.       

Noi credem cu tarie ca este nevoie de o comunitate responsabila si empatica pentru a ocroti femeia insarcinata, ca sa poarte si sa nasca in cele mai bune conditii copilul, ca dar al lui Dumnezeu.

Pentru a promova aceste valori, cu bucurie va adresam invitatia de a participa la Marsul pentru viata 2024  " Construim impreuna Pentru Viata", care va avea loc sambata 30 martie ora 14:00 in Piata Unirii nr. 9, curtea Protopopiatului Ortodox din Bistrita.

 

 

 

Pr. dr. Emanuel Cristian  VIDICAN

Secretarul Protopopiatului Ortodox Bistrita

0 comentarii2947 vizualizări26 martie 2024
rss 2.0
rss 2.0