Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
"Dependenta de droguri - abordare pragmatica si solutii practice".

Avand in vedere faptul ca societatea noastra se confrunta din ce in ce mai mult cu problema consumului si traficului de droguri, va invitam sa luati parte la un eveniment intitulat "Dependenta de droguri - abordare pragmatica si solutii practice", eveniment organizat de Protopopiatul Ortodox Bistrita, la Biserica Coroana, in prezenta parintelui Radu Liviu Rosu , consilier specializat in tratarea persoanelor cu probleme de dependenta, si Presedintele Asociatiei Biroului de Servicii ale Alcoolicilor Anonimi din Romania.

Se vor aborda notiuni despre boala Dependentei, aspecte importante ale bolii, clasificarea si simptomele dependentei de droguri, abordarea acestei probleme de catre apartinatori (parinti, prieteni, sot/sotie, partener de viata, etc.), precum si solutii la acesta problema.

Va asteptam sa participati in numar cat mai mare deoarece, problema consumului si a traficului de droguri afecteaza intreaga comunitate.

 

Pr. Emanuel Vidican

0 comentarii2478 vizualizări06 aprilie 2024
rss 2.0
rss 2.0