Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Procesiunea de Florii, in sambata de Florii, 27 aprilie 2024.

Cu binecuvantarea si in prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, va avea loc Procesiunea de Florii, in sambata de Florii, 27 aprilie 2024 incepand cu orele 17,  la biserica cu hramul "Sfintii Trei Ierarhi " de pe strada A. Odobescu, unde  Inaltpreasfintitul va binecuvanta ramurile de salcie care vor fi oferite credinciosilor.

Procesiunea religioasa se va desfasura pe urmatorul traseu: str. A. Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ta Petru Rares, P-ta Unirii - Protopopiatul Ortodox, Str. Gen.Grigore Balan, Muzeul Judetean Bistrita - Nasaud -  unde pe o scena special amenajata  se va oficia la orele 18 slujba Vecerniei.

Aceasta manifestare duhovniceasca ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mantuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, inainte cu o saptamana de Patimirile si Invierea Sa din morti.

Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei va fi insotit de preoti, diaconi, calugari si multime mare de credinciosi cu ramuri de salcie in maini.

Va asteptam cu mult drag la aceasta manifestare religioasa!

 

Secretar,

Pr.dr. Emanuel Vidican.

 

 

0 comentarii2219 vizualizări20 aprilie 2024
rss 2.0
rss 2.0