Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 11 Iulie 2020 - 3694 vizitatori azi
Spectacol caritabil "Da Doamne la lume bine!"

Cu binecuvantarea Inalt PreaSfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Vadului, Feleacului si Clujului, in colaborare cu Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si  Centrul Judetean pentru Cultura organizeaza marti 6 noiembrie, ora 18 spectacolul caritabil intitulat "Da Doamne la lume bine!"

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita si vor fi prezente nume mari ale cantecului popular romanesc precum Ioan Bocsa si grupul Icoane, Florentina si Petre Giurgi, Alexandru Pugna, Cristian Pomohaci, Domnica Dologa. Vor urca pe scena si Gavril si Mihai Varva, Anuta Motofelia si Grigore Samboan, iar interpretii vor fi acompaniati de catre orchestra ansamblului profesionist "Dor romanesc" al Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, informeaza coordonatorul proiectului Pr. profesor Tudor Mudure.

Spectacolul vine in sprijinul constructiei Centrului Misionar pentru Tineret     "Preot Profesor Ioan Bunea" iar pretul unui bilet este 20 de lei. Biletele pot fi achizitionate de la sediile si bisericile din protopopiatele Bistrita, Nasaud si Beclean.

Acest spectacol se vrea a fi inca un pas in consolidarea acestui proiect ai caror beneficiari sunt deopotriva tinerii si comunitatea crestina. Scopul centrului este de a asigura o cultura crestina prin educatia non-formala (prin organizarea de tabere si activitati diverse, relationarea cu alti tineri intr-un mediu ce imbina jocul, comunicarea, invatarea si spiritualitatea). Totodata, intentia este de a asigura un spatiu destinat manifestarilor de factura socio-culturala.  Centrul va fi dotat cu 64 de locuri de cazare, sala de mese, birou administrativ, sala multifunctionala, biblioteca si teren de sport.

 

Coordonator proiect

Preot profesor Tudor Mudure

0745374102

0 comentarii2275 vizualizări02 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0