Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Sambata 18 Mai 2024 - 14587
Fi ca o mama buna cu Biserica Ortodoxa Romana.(51+1 poze)

Aproape 87 la suta din romani se declara crestini ortodocsi iar peste 98 la suta din populatia tarii se declara crestina. Cu toate acestea, in ultimele saptamani se constata in mass-media nationala, mai ales la Bucuresti si in marile orase, un atac groaznic la adresa Bisericii Ortodoxe Romane - B.O.R.  si in mod special la adresa Preafericitului Patriarh Daniel. Secularistii, ateii si anarhistii, desi in numar foarte mic, se pare cu sustinere din strainate cu fonduri uriase prin fundatiile lui "Soros" , au cateva obiective clare. Ei vor legalizarea casatoriilor intre homosexuali, lesbiene si a practicilor sado-masochiste precum si a perversiunilor, incusiv asupra copiilor. Mai mult, in ultima vreme apare o presiune pentru legalizarea eutanasiei asupra batranilor bolnavi, a tinerilor si copiilor cu boli congenitale sau incurabile, inclusiv asupra celor cu handicap fizic sau psihic.(dupa modelul nazist-hitlerist german)

 Cine se mai opune acestor practici inumane si imorale? Crestinul roman - doar el se opune, pentru ca are inca suflet, bun simt, frica de Dumnezu si mai are traditii ce ii lumineaza inima si mintea. "Varful de lance" a crestinismului romanesc milenar a fost si a ramas B.O.R. si Preafericitii Patriarhi si episcopi, acum fiind randul Patriarhului Daniel sa duca acest stindard al luptei crestine. Evident ca la aceasta lupta s-au alaturat aproape toate cultele crestine din Romania, si cel mai bun exemplu este reusita actiunii initiata de Asociatia Parinti pentru Ora de Religie - A.P.O.R. , pentru inscrierea elevilor la materia optionala - religie. Rezultatul a fost de 92 la suta elevi inscrisi pe plan national si un record de 98 la suta in Bistrita-Nasaud, evident cu ajutorul majoritatii cultelor crestine si a ortodocsilor majoritari.

 Revenind la titlul materialului, acesta mi-a venit dupa pilda in care o mama vede micile prostioare facute de copiii ei, acestia mai scapa mancarea pe jos, nu isi fac temele la timp, nu se duc la ora fixata la somn etc, deci mici copilarii. Ce face o mama buna? Ii mustra putin dupa care ii saruta parinteste si le da povata de indreptare. Da, mai sunt si parinti, mame sau tati denaturati si betivi, foarte putini, dar mai sunt: ei isi cearta copiii in public, poate ii si bat pentru toate nimicurile si ii mai si fac de ras in fata vecinilor si a strainilor.

Tot acest exemplu este bun si pentru unii crestini care il cearta pe Prefericitul Patriarh Daniel pentru lucruri inventate, denaturate sau cu o vina nesemnificativa, exagerata de catre atei si o parte din presa nationala platita si obedienta lui Soros.

Mare mi-a fost mirarea sa vad pe internet oameni buni, crestini declarati, care il critica pe Patriarh sau B.O.R. fara un motiv real. Ei si raspandesc materiale pe net cu invetii satanice si trucaje, desi tot ei s-au botezat crestineste, s-au cununat in biserica si la fel si-au botezat copiii.

Spun unii ca ei il critica doar pe Patriarah sau pe ierahi si ca nu au nimic cu biserica noastra crestina si in special cu B.O.R. dar uita ca atunci cand vrei sa distrugi o armata - manuale de lupta te invata sa neutralizezi comandatul. Asa e si cu crestinii si in special cu B.O.R., daca vrei sa distrugi aceasta biserica ii elimi prima data "imagologic" Patriarhul si ierarhii si pe urma ajungi si la enoriasi. In final se doreste pervertirea si indepartarea copiilor si a tinerilor de la bisericile crestine si distrugerea relatilor de familie crestine.

Asa ca dragi crestini, in special ortodocsi, va invit sa va aparati Patriarhul, ierarhii si preotii (pastorii si predicatorii unde e cazul), deoarce fara ei nu poate exista biserica noastra draga si o exprimare libera a credintei in Dumnezeu.

Fiti ca o mama buna pentru copii, adica intelegatori si iertatori cu bisericile noastre crestine, cu B.O.R. in special, care este atacat pe nedret din toate partile, fiind "ultima reduta" a romanilor in tara noastra, acum cand sunt cazute la pamant: cultura, invatamantul, economia, inzestrarea armatei sau sanatatea. 

 

 

Marius Chiuzan

.

Foto - net

 

 

 

 

Vezi si:

Lista lui Soros: colaborationistii care au tradat Romania

http://www.expunere.com/lista-lui-soros-colaborationistii-care-au-tradat-romania.html

.

4 commentarii14126 vizualizări13 decembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0