Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Luni 06 Iulie 2020 - 7268 vizitatori azi
Atentiune, atentiune, toata lumea trebuie sa stie si sa bage la cap ca actualul Consiliu Judetean este condus de L.M. Rusu iar primaria Bistrita de O.T. Cretu.

Parca aceasta trebuie sa fie avertizarea pe care o vad tot mai des pe lucrarile realizate sau finantate de Consiliul Judetan BN si Primarie. Nu mai poti face o lucrare in judetul acesta fara ca pe pancarda oficiala cu datele despre lucrare sa nu apara si numele de "trista amintire" pentru presa, angajatii C.J. si nu numai - Liviu Mihai Rusu.

Acum acest "domn" presedinte nu comunica cu presa si nici nu permite accesul mass-mediei in cladirea CJ, ca si cum ar fi mosia proprie si personala pe "persoana fizica" asa ca nici presa nu il mediatizeaza, cu exceptia slugilor din dotare (si in presa sunt lingai si slugi, cocosati si ingenunchiati la propriu si la figurat care pentru un ciolan dezosat pupa papucii sefilor zilei).

Dar L.M.R. a gasit solutia pentru a se face cunoscut, face banere pe bani publici, evident ilegale, unde numele mai marelui zilei de la C.J. e scris cu litere de o schioapa ca sa vada tot bistriteanul cine e sef si cine, din mila cui, se face acea lucrare. Omul, bietul de el, a ramas cu mentalitatea medievala, se crede Stefan cel Mare si Sfant care a ridicat de la zero 44 de biserici, dupa fiecare batalie castigata, doar ca L.M.R. nu a facut mai nimic bun in viata lui.(iar batalii a castigat doar in visele lui)  

Ultimul exemplu de dictator in devenire, de om fara bun gust se poate vedea la cladirea fostei Banci Nationale de pe strada Odobescu din Bistrita, unde pe langa tablita normala cu datele despre proiect este afisat ostentativ un baner unde numele preabunului, slavitului si iubitorului nostru conducator de judet este scris cu litere mari, foarte bine si usor de indentificat. Este doar inca un expemplu de om la care i s-a urcat puterea la cap, care se crede stapan peste un judet, (cat va mai fi inainte sa il desfinteze seful lui, Baaa-se..) mai ales peste oamenii ce il locuiesc, este un exemplu de om ce se crede nemuritor si vesnic intr-un fotoliu de conducator, cu aproape 2 mii de miliarde de lei vechi la buget, buget pe care il imparte pe criterii doar de el stiute si "nasul lui" deputatul Ioan Oltean, deoarece pana acum nici instanta nu l-a putut obliga sa faca publice finantarile din ultimii ani de "domnie" de la Consiliul Judetean.

Modelul L.M.R. nu e nou in Bistrita-Nasaud si nici in Bistrita, deoarece aceiasi atitudine dar transpusa in alta nota, mai rafinat-malefica, o are primarul O.T. Cretu, care mai nou este taietorul tuturor panglicilor si realizatorul tuturor "realizarilor de realizari" din Bistrita. Nici la baie nu se duc angajatii primariei fara sa stie O.T.Cretu (si-a instalat sistem de supraveghere video si acces personalizat cu cartela prin primarie) sau nici un act nu e semnat fara sa stie "domnia sa". Cretu cel mic - cum ii spun mai nou bistritenii, dupa "realizarile" colosale din cei 3 ani de mandat, este rapid urcator pe scene pentru a primi aplauze dar fulgerator la coborare in huiduielile unanime ale cetatenilor.  Il urmarim atent si pe acest "domn" deoarece alaturi de M.L.Rusu, a manifestat aceleasi simptome clare de neostalinism de tip Ion Iliescu - FSN si inceput de "dictatura cronica" diagnostic confirmat de mai multi cunoscatori din domeniu, dar pe care nici un medic nu il poate trata.

 Doar cetatenii Bistritei si judetului le poate curma suferinta acestei boli, lasandu-i pe cei doi "domni" pe tusa, sa faca "sipca" la alegerile locale din  2012. Va urez drum bun in uitare, nimeni nu o sa va regrete. Veti fi stersi din toate cartile de istorie a judetului pentru perioada rusinoasa in care ati "domnit".

 

 

 

Marius Chiuzan.

 

 

 

P.S. - membrii simpli din PDL si PSD nu au nici o vina pentru  comportamentul celor doi "domni".

2 commentarii2506 vizualizări17 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0