Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Luni 10 August 2020 - 18156 vizitatori azi
Discursul lui Ioan Oltean apa chioara pentru gargara de la un politician ce se crede diplomat.

La ultima conferinta de presa, sustinuta de catre deputatul PDL de BN - Ioan Oltean, timp de o jumatate de ora, politicianul a batut apa in piua spunandu-ne noua celor din presa ca guvernul Boc nu va taia anul acesta sau anul viitor pensiile si nici nu le va impozita. Pai cum, domnule Oltean sa impoziteze si sa taie pensiile Emil Boc? Nu e nici moral si mai ales nici legal. Daca guvernul Boc de stanga, centru, dreapta sau ce vrea Basescu si cand vrea Basescu vine cu asemenea ineptie inseamna ca e un guvern dictatorial de tip neostalinist sau mai rau, de tip nazist, nu stiu daca una sau alta pentru ca dupa cum isi schimba pozitionarea pe esichierul politic poate adopta orice doctrina dictatoriala renegata de istorie. Asa ca domnule Oltean va amintesc ca pensiile au fost impozitate odata cand s-a luat impozitul pe salariu, cand acesti oameni beneficiari de pensii erau in campul muncii, deci o noua impozitare este ilegala si neconforma cu normele Europei occidentale sau poate doar cu normele Europei estice de sorginte stalinista de unde v-ati inspirat se pare in ultimii ani de guvernare.

            Micsorarea pensiilor este iarasi imposibila pentru ca este ilegala si drept urmare orice taiere  a veniturilor destul de reduse acum ale majoritatii pensionarilor v-ar putea trimite pe toti guvernantii la Curtea de la CEDO pentru incalcarea unor drepturi flagrante ale romanilor chiar daca pana acuma le-ati incalcat aproape pe toate.

 Deputatul Oltean vine si ne spune ca Romania si romanii nu vor avea soarta Greciei. Pacat, mare pacat ca nu putem traii si noi ca si grecii cu un salar mediu de 1250 de euro din care s-a taiat 10%. Pacat ca nu putem traii si noi ca si grecii, sa ni se taie al 14-lea salariu si sa ramana cu 13 salarii in mana in fiecare an calendaristic. Pacat ca nu avem ca si grecii un turism super-dezvoltat, nu avem o infrastructura rutiera, aeriana si navala de invidiat ca si grecii. Nu avem mai nimic bun din ce au grecii. Avem doar niste politicieni care ne mint in fatza, ne escrocheaza, isi bat joc de noi, ne fura si ne umilesc dupa care ca toti mafiotii, mai pretind de la noi sa ii si respectam.

Da, politicienii in special cei acum la guvernare vreau respect pentru ca prin neplata arieratelor catre patronii romanii, si fara pic de constiinta au bagat Romania in criza iar fara pic de patriotism si umanism distrug sectoare intregi a populatiei acestei tari, desi au indatorat tara cu zeci de miliarde de euro fara nici un rezultat. Guvernantii, inclusiv cei actuali au distrus tot ce a fost bun in tara asta sub pretextul libertatii si democratiei, pretext pe care l-au incalcat de fiecare data in fapt.

Deputatul Oltean ne-a mai spus ca actualii membrii ai opozitiei critica puterea si a tunat si a fulgerat aproape la propriu pe liderii opozitiei pentru atitudinea lor din …opozitie. Pai de aceea e opozitie, sa critice, la fel ca si presa, pe cei aflati la putere.

 Domnule Oltean, nu mai vreti la putere, dati-va demisia si atunci nu o sa mai fiti criticat pentru ceea ce nu faceti desi aveti timp, bani publici si institutii ale statului la dispozitie pentu a face bine romanilor. Pana acum, doar ati distrus tara asta, ati taiat pensiile, ati taiat salariile, ati luat banii mamelor cu copii, ati distrus sectorul privat romanesc prin inchiderea a peste 300.000 de firme, ati trimis in somaj sau fara sursa de existenta peste 1 milion de salariati romani si multe, multe altele pe care nu mai are rost sa le insir aici. Din ianuarie 2005 de cand PDL-ul este la guvernare cu celelalte partide din fostul FSN neostalinist, nu stiu sa fi venit cu o masura foarte benefica romanilor, doar circ si scandal fara paine, doar prosteala pe fatza la adresa romanilor.

Practic, PDL-ul si presedintele Basescu au schimbat mafia lui Ion Iliescu si Adrian Nastase cu mafia PDL care ne duce din greseala in greseala spre …dezastrul final.

 Deputatul Oltean-secretar general national al PDL, nu ne spune de ce nu ia masuri la fel ca si Anglia, Franta sau Germania pentru relansarea economiei prin stimularea productiei, a exporturilor, stimularea angajarii salariatilor pe perioada nedeterminata, reducerea taxelor si impozitelor, reducerea TVA si in general adoptarea masurilor pozitive luate de marile puteri europene. Mai mult, deputatul Oltean vine si se ratoieste la actuala opozitie, cu care de altfel a colaborat si colaboreaza bine la nivel central pentru distrugerea tarii, si ii face doar pe cei din USL ca fiind urmasii FSN-ului negand faptul ca PDL este continuatorul PD-ului sustinut pe fata de catre neostalinistul Ion Iliescu care i-a pus in functie pe toti actualii demnitari ai Romaniei inclusiv pe Traian Basescu si Ioan Oltean. Ca dovada ca sunt toti si FSN-isi neostalinisti va reamintesc instrainarea titeiului romanesc de catre guvernele Nastase si Tariceanu iar acum guvernul Boc a dat titeiul din Marea Neagra pe zeci de ani companiei rusesti Luk Oil iar aurul romanilor va ajunge pe procente de sub 4% din profit in buzunarele unor afaceristi americani si canadieni cu acordul si binecuvantarea presedintelui Basescu.

   Ioan Oltean este un adevarat maestru al disimularii si manevrarii maselor fara pic de scrupul ce incearca sa isi lege numele personal si de partid, de singurul partid democratic ce a existat in Romania dupa 89, PNT-CD, acum faramitat de grupuri neostaliniste infiltrate printre membrii marcanti. Ioan Oltean incearca dar cu siguranta nu va reusii sa isi albeasca imaginea personala si de partid printr-o alipire de imagine la PNT-CD in speranta ca romanii vor uita ca PD-ul a distrus guvernarile taraniste dintre 96’ si 2000, din interior, cu ajutorul lui Traian Basescu.

            Ioan Oltean spera ca unele fatuce din presa bistriteana si jurnalistii platiti cu publicitate din fonduri publice ii vor canta mereu in struna si vor putea inchide gura vocalilor independenti dar mai ales a cetatenilor care nu mai au nimic de pierdut dupa atata suferinta, foame si mai nou frig in case incat isi doresc sa traiasca din nou macar "raul" de pe vremea lui Ceausescu din anii 70-80.

 

 

Marius Chiuzan   - "Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur la politicieni prind curaj’’!

 

 P.S. - domnule Oltean, cunoscutii spun, citez: " Ioan Oltean nu uita si nu iarta pentru ca e un politician bun cu memorie de elefant", dar cand vor putea spune romanii ca Ioan Oltean este un om bun si un patriot. Multumesc pentru telefonul pe care mi l-ati dat din Parlament si urarile transmise de ziua mea. Eu va iert ca asa ne invata credinta ortodoxa  stramoseasca dar nu va uit, si nici restul romanilor pentru raul facut acestei tarii in ultimii ani.   

 

 

 

1 comentariu3528 vizualizări25 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0