Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Sambata 08 August 2020 - 20020 vizitatori azi
Ce Doamne iarta-ma a fost la vot, am mai vazut filmul asta !!! Alegerile locale o mare dezamagire.

Era prin 96’ cand Ion Iliescu facea blat la cererea stapanilor din Rusia pentru a simula democratia si alternanta la putere si aducerea la guvernare a partidelor istorice. Si fara "a lupta" cum trebuie, desi PDSR-ul lui conducea discretionar Romania, a lasat locul lui Emil Constantinescu, lui Victor Ciorbea si CDR-ului. Ce a urmat stim, un sir interminabil de scandaluri la guvernare provocate de omul promovat de Ion Iliescu - fostul secretar de stat si ministru al transporturilor Traian Basescu si revolte in tara, mineriade, amanarea intrarii noastre in NATO si amanarea discutiilor pentru aderarea la UE.

Atunci a fost blat clar. Ase se pare ca a fost si acum, altfel cum se explica "greselile PDL" vizibile si pentru un copil oligofren: pensii si salarii taiate pentru economii ilare, cu valori economisite cat  partiile de schi ale Elenei Udrea sau cat un site de promovare a Romaniei pe net, reduceri la indemnizatii pentru mame si copii, salarii fara vechime  si alte masuri aberante.

De ce a facut PDL-ul aceste "crime" plus miliardele de euro imprumutati pentru... nimic.

Explicatia e simpla. A fost o comanda. Da, de la sefii Romaniei, de la Rusia, UE si SUA care fac si desfac soarta Europei care acum au stabilit ca e "randul unei Europe socialiste sau chiar comuniste". Dupa guvernari de centru dreapta in cadrul "grupului" popularilor europeni,  acum s-a trecut la o noua etapa, de guvernari de stanga, socialiste. Tonul l-a dat Franta prin noul presedinte "socialist"  asa ca toti trebuie sa se conformeze. Nici Romania nu face exceptie, iar pregatirile au fost facute din timp, de 2-3 ani, astfel incat populatia sa aleaga "democratic" noua oranduire socialista. Cum a fost pregatita asa s-a intamplat, socialist-comunistii de sorginte sovietica au venit la putere in Romania cu votul democratic al aproape 60 la suta din cetatenii prostiti, dezinformati sau inregimentanti in partidele infiintate de sovietici dupa 89’ prin Ion Iliescu-FSN. Restul de 40 la suta din romani nu au dorit sa ii voteze pe fostii membri de partid a lui Iliescu-KGB si a lui Nastase-patru case(sau 14 case)-mafiotul sinucigas cu matusa Tamara (ce nume rusesc are matusa asta). UE si aliatii tarii (???), au numarat cum am vrut iar PDL a pierdut.

 Sa le fie de bine, nu ii plac eu si nici romanii. Si-au facut de cap PDL-isti din 2005 pana acum, au fost aroganti si risipitori, chiar tradatori daca ne uitam la subminarea economiei nationale si vanzarea resurselor nevandute de Adrian Nasatase, dar nici cei care vin acum nu sunt mai buni, sunt din vechiul film cu Ion Iliescu-Nastase si Ponta si mafia lor personala.

Acum ca filmul mi-e cunoscut, din nefericire stiu si finalul, unul dezastros. E un film fara happy-end,  e de tip sovietic cu "Koniet" sau  "din greseala in greseala spre ...dezastrul final".

 

 

Marius Chiuzan.

2 commentarii1386 vizualizări06 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0