Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Perversitate si santaj emotional neo-stalinist marca USL - Cine nu voteaza cu noi, este cu Traian Basescu!

Nu am crezut niciodata ca o sa reinvie vremurile de trista amintire din perioada 2000-2004 cand in timpul dictaturii si a mafiei personale a lui Adrian Nastase, multi romani aveau frica sa se exprime liber. Aceiasi frica s-a instaurat atunci si in randul jurnalistilor care erau anchetati penal si chiar condamnati la inchisoare pentru opiniile lor democratice ce nu conveneau partidului stat PSD si mafiei lui Nastase. Au trecut de atunci cativa ani buni si Romania a fost condusa de o noua mafie, mafia lui Traian Basescu si a oligarhilor lui pe model sovietic, avandu-i in frunte pe Emil Boc, Adrian Videanu, Elena Udrea, Ioan Oltean, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Sorin Frunza Verde si alti hoti, mafioti sau chiar tradatori. Prin manevre de culise, mafia lui Adrian Nastase a renascut, de asta data sub forma de USL, avand in componenta pe vesnicii tradatori care au participat la distrugerea Romaniei de 22 de ani -UDMR si partidul generalului sef de mafie Oprea-UNPR. In aceste zile, mi-a fost dat sa aud la o conferinta de presa lucruri incredibile care arata ca fostul FSN din 89 si-a facut si isi face de cap in tara asta, lucruri grave spuse de gurita unui liberal, fost prefect si parlamentar - Dorin Popescu. In lumina inteleptelor decizii si programe vizionare ale USL tipic regimurilor neo-staliniste, Dorin Popescu si-a dat arama pe fata, si-a dezvaluit blana de lup, spunand ca romanii care nu voteaza pentru demiterea lui Traian Basescu alaturi de USL sau nu se prezinta la vot, sunt cu Traian Basescu. Astfel, prin cateva scurte declaratii, Dorin Popescu reinstaureaza in Romania, dupa 22 de ani de la lovitura de stat din `89, dictatura de tip neo-stalinist, pe fata, fara ascunzisuri, dictatura pe care am vazut-o manifestata in permanenta dar care era negata la nivel oficial. Acum, Dorin Popescu reafirma spusele lui Stalin-"Cine nu e cu noi, e impotriva noastra" anuland practic dreptul cetatenilor onesti de a nu se implica in circul mediatic initiat de FSN-isti pentru a ascunde cel mai mare furt din istoria poporului roman.

Sub pretextul referendului pentru demiterea presedintelui si a scandalurilor de presa intretinute de obedientii din mass-media nationala sau locala, se ascunde in fapt actuala actiune de privatizare-furt, a sistemului energetic national, adica instrainarea din avutia poporului roman a hidrocentralelor, termocentralelor si a atomocentralei de la Cernavoda impreuna cu restul sistemului de transport si distributie a energiei care au fost evaluate la peste 100 de miliarde de euro. Sub pretextul ca Victor Ponta ne-a redat 8% la salarii luati miseleste de Traian Basescu si au fost reintregite pensiile, USL si PDL se joaca cu sufletul romanilor de-a politistul bun si politistul rau, unde doi politisti in cardasie se folosesc de tine, unul amenintandu-te cu bataia iar celalalt luandu-ti apararea. In conditiile in care guvernul Ponta nu da inapoi romanilor gazul ieftin si curentul instrainate fraudulos de guvernul Nastase, in conditiile in care nu renunta la acorduri criminale cu Banca Mondiala si FMI ce ne-au indatorat prin tradatorul de Traian Basescu pe zeci de ani, Ponta continua practic aceiasi politica anti-romaneasca de tip mafiot realizata de predecesorii sai-Nastase si Basescu. Micile avantaje pe care le-a prezentat in aceste zile Ponta, ca si masuri guvernamentale sunt nesemnificative fata de masurile reale ce ar trebui luate pentru remedierea greselilor facute de cei doi mafioti -Nastase si Basescu. Ponta nu va lua niciodata masuri radicale in folosul poporului roman, ca de exemplu: nationalizarea resurselor energetice si minerale a Romaniei, cum au facut multe tari occidentale, democratice, nationalizarea fostelor banci de stat, nu va favoriza real investitiile romanesti, agricultura, cultura, sanatatea si invatamantul, deoarece are acelasi stapan ca si ceilalti doi FSN-isti, adica tatucul Ion Iliescu, vinovatul pentru crimele din `89 din Romania, deoarece a executat comanda stapanilor sai din KGB-ul sovietic. In mare, acestea sunt principalele motive pentru care peste 40% din romani nu s-au dus si nu se vor duce la vot iar eu la fel ca si acesti romani adevarati, satui de impostura liderilor tradatori din FSN (PDL, PSD,PNL,UDMR) nu voi merge la vot, nici la referendum, cum nu am fost la prezidentiale sau la locale.

Se pare ca liderii FSN nu vor inca sa inteleaga ca poporul roman nu ii mai vrea liberi, ci dupa model american, ca si pe mafiotul Al Capone, ii vrea la inchisoare pe hoti, mafioti securisti rai-tradatori , aliatii cu KGB. Poporul in proportie de aproape 50 la suta nu se mai lasa pacalit si minitit de PSD, PDL, PNL si UDMR si aliatii lor mai mici care au ruinat tara de 22 de ani. Romanii nu il mai vor pe Traian Basescu dar nici pe Ponta sau Crin, vor partide curate fara hoti si mafioti, vor o clasa politica curatata de tradatori si lachei starini, vor niste lideri patrioti si decisi sa munceasaca pentru tara lor nu pentru interese staine sau buzunarul propriu.

Traian Basescu are dreptate cand spune la TV ca USL e o grupare de bolsevici(sovietici) dar uita sa spuna ca si el si gasca PDL (a cinstitilor,ha,ha,ha) si a tradatorilor din UDMR -UNPR fac parte din acesta grupare chiar daca acum pozeaza in baiat bun. (in 8 ani cu Basescu la putere, 4 au fost cu PNL-PDL si unul PDL-PSD)

Ultima gaselnita a USL-ului e prelungirea programului pentru referendumul din 29 iulie, program ce ar trebui sa inceapa de la 7 dimineata si sa dureze pana la orele 23.00. Mai mult, s-a facut chiar propunerea ca referendumul sa fie organizat pe parcursul a 2-3 zile. In aceste conditii se vede din nou mentalitatea stalinista prin care se iau toate masurile, inclusiv ilegale, irationale si nedemocratice, pentru a se obtine rezultatul dorit de ei. Dorin Popescu a relansat o teorie mai veche, privind obligativitatea participarii la vot dupa un model belgian, uitand sa spuna ca acolo exista o democratie veche, consolidata, in contrapartida cu Iranul, Coreea de Nord sau Cuba, unde cetatenii sunt obligati sa mearga la vot de statul care detine puterea cu o mana forte.

 

Marius Chiuzan-jurnalist liber si independent.

3 commentarii2828 vizualizări18 iulie 2012




rss 2.0
rss 2.0