Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Kaulaspa - SERVICII PROFESIONALE! TABARA DETOX FRESH.

Va asteptam cu drag, la urmatoarea editie a taberei holistice de detoxifiere a organismului, organizata de KAULA Spa Center, la poalele muntilor Calimani, pe malul Lacului COLIBITA, din localitatea Colibita, Jud. Bistrita-Nasaud. Zona lacului Colibita este considerata unica in Europa, datorita faptului ca este regiunea cu cea mai mare incarcatura de OZON si IONI de IOD in atmosfera, situatie intalnita doar pe varful MONT-BLANC. Programul cuprinde 4 zile si 3 nopti de alimentatie numai cu sucuri de fructe, legume si alte ingrediente, in combinatii ce favorizeaza procesul de detoxifiere si purificare a organismului, miscare fizica recreativa, drumetii pe munte, kiropractica si masaj pentru probleme osteo-musculare (coloana vertebrala, articulatii etc.), conferinte si ateliere de lucru pentru eliberare psiho-emotionala, sesiuni de intrebari, plaja, baie, relaxare.

 

  • Miscare fizica recreativa in natura, dupa un program stabilit. * Hidratare corespunzatoare, conform necesarului particular al fiecaruia, cu apa de munte. * Alimentatie DETOX FRESH (sucuri naturale obtinute prin presare la rece, pe loc si la nevoie, din superalimente, fructe, legume si seminte, in combinatii care favorizeaza procesul de detoxifiere si deparazitare a organismului. Curatarea fizica interioara a organismului, prin eliminarea masiva a materiilor toxice din colon, colecist si canalele hepato-biliare. * Odihna, in confort si ambient de 4 stele

BENEFICIILE DETOXIFIERII SI DEPARAZITARII PERIODICE A ORGANISMULUI.

Asa cum spalam trupul si fata, tot asa este necesar sa facem periodic curatenie si in interior atat fizic, cat si sufleteste, pentru sanatate si echilibru intre trup si suflet. Fizic, dupa eliminarea materiilor toxice din colon, colecist, canalele hepato-biliare, ficatul ne mai confruntandu-se cu aceasta incarcatura toxica acumulata in timp, va furniza organismului energia suplimentara, care va fi perceputa ca o stare de vitalitate accentuata si o rezistenta mai mare la efort si la stres. Se regleaza tranzitul intestinal si se imbunatateste absortia si transferul nutrientilor in organism. Deoarece aceasta incarcatura toxica din zona colecistului, namol, calculi biliari etc. are o consistenta poroasa, inmagazineaza foarte multe bacterii si virusi care se hranesc la randul lor cu ceea ce mancam noi, vulnerabilizeaza organismul astfel incat devine alergic si sensibil.

 

 

 

 

De ce e mai bine sa fac aceasta actiune de detoxifiere intr-un grup, cand as putea simplu sa fac acasa asa ceva?.

Mentorul meu spiritual, spunea ca atunci cand carbunii aprinsi sunt adunati si stransi la un loc, focul se aprinde imediat si este mai puternic. Unde-s doi sau mai multi, puterea creste. In cadrul unui grup organizat, se formeaza un egregor (o forma de constiinta colectiva a grupului ce moduleaza launtric o stare de forta, un sentiment de siguranta, sustinere si inspiratie). Fiecare avem un inger, o entitate protectoare iar cand noi ne adunam in grup si entitatile noastre protectoare isi unesc fortele, formand asa numita linie de camp sau cupola protectoare, pe tot parcursul programului cat se actioneaza integrat si unitar. In aceasta tabara vor fi invocate si constientizate prezenta entitatilor ce formeaza dupa explicatiile unor cercetatori in domeniu acest camp sau cupola de plasma protectoare iar fiecare in functie de receptivitatea sa, se va putea bucura de parfumul prezentei divine al acestor minunate fiinte de lumina. Trebuie doar sa ai curaj, spirit de aventura si capacitatea de a te abandona in fata vointei divine, pentru sanatate si echilibru intre trup si suflet. Albert Einstein spunea: sa faci aceleasi lucruri ca si pana acum si sa te astepti la rezultate diferite, este o nebunie! Asa ca, daca vrei sa ai ce nu ai avut, trebuie sa faci ceva ce nu ai mai facut!!! Aerul proaspat, curat si puternic ozonat din muntii Calimani, energia grupului, empatizarea si imbratisarea cu cei de langa tine, face mai mult decat un tratament antidepresiv. Informatii care probabil le detii, dar nu ai avut suficienta incredere sa le aplici, vazand ca mai sunt si altii care imbratiseaza concepte asemanatoare, te vei incarca cu energie care iti va optimiza pentru multa vreme starea de curaj, optimism si incredere, atat de necesare pentru a te simti bine si a fi fericit. Recomandam celor care se programeaza, sa se doteze cu echipament specific pentru trasee montane, incaltaminte adecvata, sa aveti la dumneavoastra doua recipiente gen termos de cel putin 500 ml. fiecare si o salteluta de izopren pentru exercitiile in natura.

 Nu rata urmatoarele doua editii DETOX FRESH !!!

23-26 iunie si 4-7 august

Costul taberei este de 1000 lei /p.

 

http://kaulaspa.ro/

0 comentarii4200 vizualizări01 iunie 2016




rss 2.0
rss 2.0