Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Marti 18 Iunie 2019 - 6322 vizitatori azi
Precizari in cazul pacientului impuscat la Cepari.

La prima evaluare CT la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, in cazul pacientului impuscat la Cepari s-a ridicat suspiciunea unei leziuni vasculare importante (a unei leziuni de artera brahiala). Din acest motiv, s-a solicitat o evaluare de specialitate la Clinica de Chirurgie Vasculara Cluj-Napoca, unde pacientul a fost transportat in cursul zilei de sambata, 14 aprilie 2018.

Analizand starea pacientului, medicii clujeni au stabilit ca nu este vorba despre o leziune vasculara, astfel ca au retrimis pacientul la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Aici a fost operat de o echipa medico-chirurgicala pluridisciplinara, formata din: Dr. Ionut Souca (Chirurgie generala), Dr. Adrian Demian (ORL), Dr. Ovidiu Gabor (Ortopedie), Dr. Alexei Russu (ATI).

Din corpul pacientului au fost extrase trei proiectile, din leziunile: cervicala, toracica si a bratului stang si i-au fost toaletate celelalte plagi. Nu au intervenit complicatii, iar evolutia post-operatorie este favorabila, pacientul fiind internat la Sectia Anestezie Terapie Intensiva, sub supraveghere si tratament.

 

 

Purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita - Camelia Strungari

 Duminica, 15 aprilie 2018

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii2786 vizualizări16 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0