Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Joi 13 August 2020 - 30554 vizitatori azi
Educatia medicala continua - o necesitate pentru orice clinician modern.

Grupul medical Sanovil organizeaza cea de-a 4 editie a FORUMULUI MEDICAL BISTRITEAN, care va avea loc in perioada 7-8 Iunie 2019 in incinta Hotelului Coroana de Aur. Evenimentul stiintific are ca tema principala "Educatia medicala continua -  o necesitate pentru orice clinician modern" si va reuni peste 250 de medici de familie si medici specialisti din toate specialitatile medicale.

Vor fi 2 zile de prezentari sustinute de medici din judetul nostru (atat din sistemul de sanatate privat , cat si din cel de stat) si de cadre universitare din centrele Cluj-Napoca si Targu Mures, urmate de dezbateri cu un accentuat caracter practic. 

Prin eforturile echipei Sanovil si a conducerii Colegiului Medicilor Bistrita-Nasaud, evenimentul nostru din acest an a fost creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 8 puncte EMC, fapt care atesta calitatea stiintifica a Forumului Medical Bistritean.Participarea in cadrul acestui eveniment este gratuita pentru toti medicii inscrisi.

Festivitatea de deschidere a lucrarilor va avea loc Vineri, 7 Iunie 2019, ora 09:00 in cadrul Restaurantului Hotelului Coroana de Aur.

Va invitam cu drag sa participati la Forumul Medical pentru a cunoaste mai bine realitatile medicinei bistritene si pentru a vedea pasiunea si implicarea intensa a doctorilor in dezvoltarea lor continua, creandu-se astfel premisele unui act medical de calitate.

Programul complet al lucrarilor se regaseste atasat acestui email.

Va asteptam!

 

0 comentarii4109 vizualizări05 iunie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0