Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Luni 30 Martie 2020 - 15528 vizitatori azi
Inca un caz de gripa sezoniera a fost confirmat la o pacienta din Bistrita.

Inca un caz de gripa a fost confirmat la o pacienta internata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Este vorba despre o femeie in varsta de 83 ani, din localitatea Mititei, comuna Nimigea, care s-a prezentat initial la Unitatea de Primiri Urgente si a fost internata la Sectia Antestezie-Terapie Intensiva, fiind diagnosticata la internare cu: Stare septica, Bronhopneumonie acuta, Infectie a tractului urinar, Encefalopatie metabolica, Lacunarism cerebral, Dementa mixta, Insuficienta Renala Cronica.

Intrucat medicii au ridicat suspiciunea de gripa, in data de 21 februarie, pacientei     i-au fost recoltate probe biologice, care au fost transmise Spitalului de Boli Infectioase din Cluj-Napoca, unitate care a confirmat in aceeasi zi diagnosticul de Gripa tip A. Pacienta a fost transferata astazi la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita.

 

 

Cu respect,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant - Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.

 

 

0 comentarii1085 vizualizări25 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0