Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Luni 30 Martie 2020 - 14434 vizitatori azi
SJU Bistrita a luat toate masurile necesare limitarii raspandirii eventualelor cazuri de Coronavirus.

La sectia Boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita a ajuns asta noapte un barbat de 33 de ani din judetul Bistrita-Nasaud prezentand simptomatologie respiratorie si digestiva. Barbatul a declarat ca s-a intors din Spania, via Milano (considerata zona rosie a carantinei instituite in urma confirmarii Coronavirusului) si, intrucat s-a incadrat in definitia de caz pentru infectia cu virusul COVID-19 (Coronavirus), i-au fost recoltate probe biologice care au fost trimise Laboratorului de analize medicale din cadrul Spitalului de Boli infectioase din Cluj-Napoca. In prezent, pacientul este in stare buna, stabil din punct de vedere hemodinamic si respirator.

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita a luat toate masurile necesare limitarii raspandirii eventualelor cazuri de Coronavirus, prin suplimentarea personalului in cadrul Sectiei Boli infectioase, izolarea spatiului din sectie destinat cazurilor suspecte si asigurarea de circuite epidemiologice separate.

 

 

Cu respect,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant

 

 

0 comentarii763 vizualizări10 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0