Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Alaturi, chiar si de la distanta!

Mai multi psihologi si-au oferit serviciile de consiliere persoanelor care au nevoie in aceasta perioada de ajutorul unui specialist!

Trecem prin vremuri dificile, zi de zi incercam sa ne adaptam regulilor restrictive care au rolul de a ne invata si responsabiliza sa ne protejam, atat pe noi, cat si pe cei dragi. Insa nu tuturor ne este la fel de usor: rutina s-a schimbat, nu mai putem avea contact cu cei dragi, tot ce era normal, obisnuit, acum s-a transformat.

Nu avem cu totii aceeasi abilitate de a ne adapta acestor reguli, mai ales cand contextul pandemiei este unul care, intr-o masura mai mica sau mai mare, este o sursa de stres si teama. De aceea, psihologi specialisti deschid posibilitatea de a face telefonic consiliere psihologica cu acei oameni care au nevoie de un sprijin in plus!

"Vulnerabilitatea nu este doar fizica, acum, ci si psihologica! Oamenii care acum sunt izolati, in carantina impusa sau bolnavi sunt cei care sunt expusi riscului de a claca din punct de vedere psihic! Cei din prima linie: cadrele medicale, fortele de ordine expuse mereu pericolului, oameni care nu isi permit sa isi piarda prezenta de spirit, oamenii din structurile M.A.I, care lucreaza in aceasta stare de situatie de urgenta - toti acestia sunt supusi unor factori de stres si au nevoie de sprijinul unor psihologi! Ma bucur ca avem specialisti care vin sa isi ofere benevol sprijinul. Va multumim, sunteti nu doar de un real ajutor, dar si un exemplu! Toti ceilalti specialisti care doresc sa li se alature in aceasta actiune sunt bine-veniti", transmite prefectul Stelian Dolha.

In imagini, gasiti psihologii disponibili, programul fiecaruia, precum si numerele de telefon si adrese de e-mail pe care pot fi contactati.


https://www.alegericpr.ro/index.php/registre-2

0 comentarii3003 vizualizări04 aprilie 2020




rss 2.0
rss 2.0