Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Sambata 30 Mai 2020 - 8068 vizitatori azi
Ghid al pacientului oncologic in timpul epidemiei de COVID 19.

Pacientul 2.0, impreuna cu Federatia Asociatiilor Bonavilor de Cancer din Romania, pregateste un Ghid al pacientului oncologic in timpul epidemiei de COVID 19.  Adica strangem intrebari de la presa, pacienti, asociatii de pacienti si pe 10 aprilie (vinerea asta) la ora 11 facem un live pe Pacientul 2.0 cu dr Stanculeanu (presedinte SNOMR) si Cezar Irimia (presedinte FABC). Ei raspund la intrebari si apoi noi scriem Ghidul, bazat pe raspunsurile lor, la care adaugam recomandari de la asociatii de pacienti si alte surse verificate. Ghid pe care il veti primi si dumneavoastra.

Aici este linkul live-ului de vineri, va puteti seta reminder:  https://www.facebook.com/Pacientul20/videos/212242166703356/

In live vom avea si mini-interviuri audio cu Mirela Grosu (manager IRO Iasi), dr Laura Mazilu (Spitalul Judetean Constanta) si dr Patriciu Achimas-Cadariu (de la IOCN Cluj)

Daca aveti intrebari pe care vreti sa le adresati medicului sau asociatiei de pacienti, mi le puteti trimite pana joi la pranz.

Puteti face asta:

- text, cu reply la acest mail

- audio, va inregistrati cu telefonul si imi trimiteti pe mail, whatsapp, mess etc

- video, va inregistrati cu telefonul , landscape, si imi trimiteti pe mail, whatsapp, mess etc 

- text, in formularul de aici

 

Ne auzim.

Stay safe!

Carmen

 

Carmen Tudor | PR Specialist

+40 729.981.917

DeciSePoate, a PR & Digital Health company

0 comentarii1288 vizualizări07 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0