Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Sambata 30 Mai 2020 - 8166 vizitatori azi
Starea pacientului accidentat la Rusu Bargaului. Update.

Tanarul de 21 de ani, victima a accidentului rutier din localitatea Rusu Bargaului (pasager in autoturism), a fost adus in data de 20.04.2020 la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita cu multiple fracturi si traumatisme. Este in stare grava, incerta, in coma indusa, fiind intubat si ventilat mecanic.

Cu respect,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita

 

.

 

Tanarul de 21 de ani, pasager in autoturismul implicat in accidentul rutier din localitatea Rusu Bargaului, care in data de 20.04.2020 a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita in stare grava, cu multiple fracturi, traumatisme si cu suspiciune de disectie traumatica a aortei toracice, a fost transferat in cursul noptii de 20/21.04.2020, cu o ambulanta cu medic, la Sectia Clinica ATI a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca. Pacientul se afla in continuare in coma indusa, fiind intubat si ventilat mecanic.

 

Cu respect,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant

 

 

0 comentarii980 vizualizări21 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0