Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Sambata 30 Mai 2020 - 9394 vizitatori azi
Starea victimelor accidentelor rutiere petrecute la sfarsitul saptamanii.

Starea victimelor accidentelor rutiere petrecute la sfarsitul saptamanii trecute: La UPU Pediatrie au fost adusi sambata seara (9 mai 2020) doi minori, victime ale unui accident rutier. Este vorba de:

- un baiat de 8 ani din Bistrita Bargaului, care prezenta un traumatism craniofacial si care, in urma investigatiilor clinice, paraclinice/imagistice, a fost transferat la Clinica de Chirurgie Buco-maxilo-faciala din Cluj;

- o fata de 10 ani din Muresenii Bargaului, care prezenta un traumatism abdominal si care a fost externata la cererea mamei.

 

La UPU au ajuns duminica seara (10 mai 2020) alte doua persoane, victime ale unui accident rutier:

- o femeie de 27 ani din localitatea Fantanita, cu multiple escoriatii, plagi si un traumatism la piciorul stang. A fost consultata si ulterior a fost externata cu recomandare de tratament la domiciliu;

- un barbat de 60 ani din localitatea Salva, care a fost adus in coma, prezentand  fractura de coloana vertebrala. A ramas internat la Sectia ATI-Neurochirurgie, fiind intubat, sedat si urmeaza a fi reevaluat neurologic.

 

 

Cu respect,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita

 

 

Ex. 1/S.C.I.

 

0 comentarii602 vizualizări11 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0